APELDOORN - In de Eredivisie zaalvoetbal lijkt FC Marlène dit seizoen één van de meest wisselvallige ploegen te zijn. Vrijdagavond leed de ploeg van coach Carlo van der Waals alweer de vierde nederlaag van het seizoen op bezoek bij de nummer tien in de stand, Futsal Apeldoorn.

Zelfs bij afwezigheid van belangrijke spelers als Cretier, Hamdaoui en Bouzit is de Gelderse formatie een ploeg die te kloppen moet zijn voor de Heerhugowaarders. Men toonde echter weer eens de wisselvalligheid die de ploeg al het gehele seizoen heeft en waardoor de gestelde ambitie, een plaats bij de eerste vier voor de play-offs, steeds verder weg lijkt. Na negen gespeelde wedstrijden staat FC Marlène al zeven punten achter op de huidige nummer vier, FC Eindhoven.

In Apeldoorn bleek men gelijk al niet bij de les want al snel keek men tegen een 2-0 achterstand aan. Felix Verhaar wist voor de aansluiting te zorgen, maar kort na de rust was de marge alweer twee. Vervolgens brak een goede periode aan voor de Heerhugowaarders en via doelpunten van opnieuw Felix Verhaar, Mo Attaibi en Wessel Verhaar werd zelfs een voorsprong genomen. Deze was echter van korte duur en na de gelijkmaker van de thuisploeg verzuimde FC Marlène vanuit een vrije trap te scoren waar Yasin Erdal dat namens de thuisploeg wel deed, met de vierde nederlaag tot gevolg en een achtste plaats op de ranglijst.

Komende vrijdag 13 december zal de ploeg van Van der Waals in eigen huis uit aan ander vaatje moeten tappen als men de nummer vijf in de stand, Tigers Roermond, wil verslaan.