VOLENDAM – FC Marlène heeft op bezoek bij ZVV Volendam gelijkgespeeld. De Heerhugowaarders kwamen voor rust op achterstand, maar wisten uiteindelijk toch een punt te pakken, 4-4.

,,In de eerste helft kwamen we te snel op achterstand” zei doelman Peter Rozenbeek na afloop. Via Kevin Mühren en Johan Mühren kwam ZVV Volendam op een 2-0 voorsprong. Namens FC Marlène maakte Stefan Dol de aansluitingstreffer. Na de 3-1 van Michael Pier bepaalde Nigel Wijdenbosch de ruststand op 3-2.

,,De tweede helft was prima” vond Rozenbeek. Dankzij Wijdenbosch kwamen de Heerhugowaarders op gelijke hoogte, maar Ron Keizer zorgde voor een nieuwe Volendamse voorsprong. Uiteindelijk scoorde Stefan Dol de 4-4 waardoor FC Marlène met een punt huiswaarts keerde.

ZVV Volendam – FC Marlène 4-4 (3-2)
1-0 Kevin Mühren
2-0 Johan Mühren
2-1 Stefan Dol
3-1 Michael Tol
3-2 Nigel Wijdenbosch
3-3 Nigel Wijdenbosch
4-3 Ron Keizer