ALKMAAR - Wij namens Honfleur meubels op maat wijzen ieder (Potentiële) klant die bij ons een order plaatst op het volgende voordeel, waar vele al gebruik van hebben gemaakt namelijk.

FISCAAL VOORDEEL KASTEN OP MAAT - BOUWDEPOT !

Omdat onze meeste kasten ingebouwd worden, vormen zij onderdeel van uw huis (onroerende zaak).

Dit leidt tot het gunstige gevolg dat inbouwkasten (in tegenstelling tot "gewone" losse kasten) meegefinancierd kunnen worden bij een (tweede) hypotheek of andere vorm van krediet. Ook kunt u een eventueel bouwdepot gebruiken om de kasten te financieren.

Het belangrijkste hierbij is dat de rente aftrekbaar is, hetgeen een belangrijk fiscaal voordeel oplevert.

Ook kunt u daarbij een eventueel bouwdepot gebruiken om de kasten te financieren, nu het om ingebouwde kasten gaat.
Verder moet men natuurlijk niet vergeten, dat ingebouwde kasten vrijwel altijd de waarde van uw huis doen stijgen.

Als je een ideetje hebt, schroom dan niet om eens vrijblijvend langs te komen voor informatie. Een schetsje, tekening of voorbeeldfoto van jouw gedroomde meubel is daarbij altijd behulpzaam. Binnen 6-8 weken staat het nieuwe meubel bij jou thuis. Heb je een vraag, kom dan gewoon binnen voor een informatief gesprek met één van de medewerkers of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek bij jou thuis.

Je kunt terecht in Alkmaar ( dinsdag t/m zaterdag van 09.30-18.00 uur en op afspraak ). In Paterswolde vrijdag & zaterdag van 11.00 -17.00 uur en op afspraak ).

Honfleur meubels op maat
Edisonweg 1 F
1821 BN Alkmaar
072- 303 41 03 / 06- 575 83 070
www.honfleurstore.nl www.honfleur.nl