HEERHUGOWAARD - Het langverwachte boek over de Middenweg-Zuid is bijna klaar. Om alvast een voorproefje te geven is er een inkijkexemplaar (pdf, 3 mb) met een aantal pagina's beschikbaar. Daarnaast is het boek nu al te bestellen. Iedereen die vooraf een exemplaar bestelt, krijgt € 2,50 korting!


‘Waar de middenweg ons bracht’. Een fotoboek met verhalen over een uniek stuk historische polderweg als eeuwenoud icoon voor een moderne stad van kansen.De afgelopen twee jaar is hard gewerkt aan een metamorfose voor het zuidelijke deel van de Middenweg. Een metamorfose waarbij de oorspronkelijke, historische inrichting van de weg in ere is gehouden.

En dat is niet voor niets, want de Middenweg heeft veel betekend voor Heerhugowaard.

Dat blijkt wel uit de vele verhalen en herinneringen die we de afgelopen twee jaar gehoord en gelezen hebben van mensen die wonen of werken in Heerhugowaard, nu of in het verleden, en die een binding voelen met deze weg.

Een selectie van de verhalen van Judith Flapper is, samen met een grote collectie prachtige foto’s van fotograaf Norbert Reijngoud, gebundeld in een boek waar op dit moment de laatste hand aan wordt gelegd. Het ongeveer 200 pagina's tellende boek is een sieraad voor je koffietafel en een must have voor iedereen die ook maar iets heeft met Heerhugowaard en de Middenweg. Het boek wordt aangeboden voor de kostprijs 15 euro. En bij voorinschrijving gaat daar nog eens € 2,50 vanaf. Vanaf half juni is het boek te koop in het gemeentehuis.

Klik hier om een exemplaar te bestellen.