HEERHUGOWAARD/LANGEDIJK - David Gosselaar trekt zich terug als lijsttrekker van D66 Dijk en Waard voor de herindelingsverkiezingen van november aanstaande.


David heeft zich met veel enthousiasme ingezet voor D66 in de gemeenteraad, vooral op het gebied van de lhbti gemeenschap, de energietransitie en woningbouw.

"Ik merk dat de druk van het lijsttrekkerschap en het campagneteam in combinatie met mijn werk mij zwaar valt." aldus David. "Met dit besluit wil ik voorkomen dat mijn gezin en gezondheid hieronder gaan lijden."

Het bestuur en de fractie van D66 Dijk en Waard betreuren Davids keuze, maar respecteren zijn besluit. "We zijn David dankbaar voor zijn inzet en voor zijn bijdrage aan onder andere het verkiezingsprogramma. We zijn blij dat David zijn periode tot de herindelingsverkiezingen als raadslid volbrengt."

Door het vertrek van David is Milo Poland de nieuwe lijsttrekker voor D66 Dijk en Waard. Milo Poland:"We hebben een belangrijke taak voor ons om te bouwen aan een prachtig mooi, sociaal en duurzaam Dijk en Waard. Ik zal deze uitdaging met enorm veel toewijding en enthousiasme aangaan. Wij zien de herindelingsverkiezingen met plezier tegemoet."