HEERHUGOWAARD - Doe mee aan de fotowedstrijd Middenweg-Zuid en maak kans op een cameracadeaubon ter waarde van €200 euro.

Eind dit jaar wordt begonnen met het kappen van de populieren langs de Middenweg-Zuid. Dan komt er een (voorlopig) einde aan dit beeldbepalende stuk weg. Reden voor een oproep aan inwoners van Heerhugowaard om dit beeld nog één keer vast te leggen op een foto. Dat mag een foto zijn van de Middenweg, of een foto vanaf de Middenweg met uitzicht op de omgeving of een foto waarop de Middenweg op de achtergrond te zien is. Allemaal prima, als maar te zien is dat het een ‘Middenweg-Zuidfoto’ is. De beste inzendingen worden geëxposeerd in het gemeentehuis. De winnaar krijgt een camera-cadeaubon ter waarde van van 200 euro.

De wedstrijd
Foto’s moeten worden gemaild naar stadsnieuws@heerhugowaard.nl. Dat kan tot 12 september. Iedere week kiest fotograaf Norbert Reijngoud uit de inzendingen vijf foto’s. Op deze Facebookpagina en die van Middenweg-Zuid leeft! kunnen inwoners iedere week een foto kiezen die door moet naar de finale. Dat leidt tot acht finalefoto’s die in het gemeentehuis worden geëxposeerd.

Uit die acht foto’s mogen inwoners vervolgens de winnende foto kiezen. Stemmen op de winnende foto kan in het gemeentehuis met een ouderwets stembiljet of via de eerder genoemde facebookpagina’s van de gemeente. De uitslag van deze stemming wordt bekend gemaakt tijdens een speciaal programma in het gemeentehuis. Details daarover volgen nog.