KOGGENLAND - Heeft u de expositie al bewonderd in het gemeentehuis? Nog niet? Dat kan nog tot en met vrijdag 1 september. In deze expositie staan werken centraal van Tineke Pilkes en Inez Warnaar. In de schilderijen van Tineke Pilkes uit Avenhorn spelen de zee en de natuur vaak een rol. De beelden van Inez Warnaar uit Driehuizen zijn geïnspireerd op innerlijke beleving.

Bezichtigen

De expositie is dagelijks toegankelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis; van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 en maandag van 13:00 tot 20:00 uur.

Tineke Pilkes

In het werk van Tineke Pilkes uit Avenhorn spelen de zee en de natuur vaak een rol. Haar werken bewegen tussen figuratief en abstract. In het gemeentehuis zijn van haar overwegend olieverfschilderijen te zien en daarnaast een enkele monoprint en aquarel.

Inez Warnaar

De beelden van Inez Warnaar uit Driehuizen zijn geïnspireerd op innerlijke beleving. Het werk is dan ook emotioneel, vrolijk, verdrietig, trots of ingetogen. Bij het maken van bronzen portretten wordt Inez uitgedaagd om het karakter van die mens weer te geven.