SINT PANCRAS - De gemeente organiseert in maart en april bijeenkomsten over de fusie. Vorige week trapte het college af in Sint Pancras. Daar constateerde het college dat er wellicht behoefte is aan een extra avond in Sint Pancras. Deze extra avond vindt plaats op woensdag 10 april in dorpshuis de Geist.

De bijeenkomst in Sint Pancras start om 19.00 uur. Kunt u niet direct om 19.00 uur, dan kunt u gewoon later aanschuiven. Ook dan is er nog ruimte voor uw inbreng. Overigens zijn inwoners bij alle bijeenkomsten welkom om mee te praten, ongeacht hun woonplaats. Tijdens de bijeenkomst kunnen inwoners meedoen aan de discussie door vragen te beantwoorden via hun mobiele telefoon. De antwoorden van alle deelnemers worden getoond op een groot scherm. Wij vragen inwoners als ze er één hebben, hun mobiele telefoon mee te nemen. Hebben zij die niet, dan is dat geen probleem.

In Langedijk en Heerhugowaard worden in maart en april in totaal tien informatiebijeenkomsten georganiseerd voor inwoners over de voorgenomen fusie tussen Langedijk en Heerhugowaard. Tijdens de bijeenkomsten kunnen inwoners aangeven wat belangrijke onderwerpen voor hen zijn waar de nieuwe gemeente aandacht voor moet hebben.

Het college van burgemeester en wethouders van Langedijk heeft in haar vergadering van dinsdag 2 april besloten tot een extra fusiebijeenkomst in Sint Pancras. Eerder werd al een extra fusiebijeenkomst aangekondigd op 9 april. Die bijeenkomst vindt plaats in Broek op Langedijk.
Voor een compleet overzicht van data en locaties van bijeenkomsten, zie: www.gemeentelangedijk.nl/fusie