HEERHUGOWAARD - Over duurzaamheid in Heerhugowaard is er in Café Marlène een informatie avond georganiseerd op donderdag 7 juni 2018.


Deze informatie avond is een burgerinitiatief van 'Klankbord voor Heerhugowaarders', deze avond is georganiseerd omdat de inwoners van Heerhugowaard nog veel vragen hebben rondom de verduurzaming van de energie. Op deze avond heb je gelegenheid om een aantal partijen vragen te stellen en kun je om meer uitleg vragen.

Ook komt de gemeente toelichting geven van wat de plannen zijn van de landelijke en lokale overheid, naast de gemeente komt ook Het Duurzame Bouwloket langs met tips om uw huis of nieuwe huizen te verduurzamen. Woningcorporatie Woonwaard legt samen met een woordvoerder van de BAM uit wat er de komenden tijd te wachten staat voor de huurders. Naast dat deze mensen hun verhaal komen doen is er ook gelegenheid voor vragen of een discussiepunt. U kunt al van te voren uw vragen aangeven in de Facebookgroep 'Klankbord voor Heerhugowaarders' zodat daar al rekening mee gehouden kan worden, maar u kunt natuurlijk ook uw vraag tijdens de informatieavond voorleggen.

Mensen die belangstelling hebben voor deze informatieavond zijn welkom vanaf 19.00 uur in Café Marlène.
Het gehele programma begint om 19.30 uur en kan duren tot 21.00 uur. U hoeft zich niet verplicht van te voren aan te melden maar is wel handig voor een indicatie voor de hoeveelheid mensen die komen voor het Café Marlène.

U kunt zich aanmelden via maureen@mauko.nl bij het Klankbord.

De entree bedraagt € 2,00 per persoon inclusief een consumptiebon, deze bijdrage is nodig om de avond kostendekkend te maken.