HEERHUGOWAARD - Maandag 9 juli is er van 17.00 tot 19.00 uur een inloopavond over het voorontwerpbestemmingsplan ‘Stadshart Lapis Lazuli’ in de trouwzaal van het gemeentehuis van Heerhugowaard, Parelhof .


Inwoners zijn van harte welkom om het voorontwerpbestemmingsplan in te zien, vragen te stellen en impressies van het gebouw te bekijken. De avond is niet bedoeld als een verkoopbijeenkomst voor woningzoekenden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Heerhugowaard in samenwerking met M.J. de Nijs Projectontwikkeling B.V., de ontwikkelende en bouwende partij.

Regels en functies
Het voorontwerpbestemmingsplan geeft een beschrijving van de nieuwbouwontwikkeling Lapis Lazuli aan het Stadsplein. Lapis Lazuli wordt een appartementencomplex met op de begane grond aan de pleinzijde publieksfuncties en aan de Parelhofzijde atelierwoningen. Aangegeven wordt aan welke regels de bebouwing moet voldoen en welke functies aan de Stadsplein- en Parelhofzijde op de begane grond kunnen worden uitgeoefend; van horeca, leisure, dienstverlening tot maatschappelijke invulling. Kortom: wat u ongeveer kunt verwachten als bewoner en/of bezoeker.

Ter inzage
Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 5 juli 2018 gedurende 6 weken ter inzage bij de balie van het gemeentehuis. U kunt gedurende deze periode uw schriftelijke inspraakreactie sturen aan het College van B&W van de gemeente Heerhugowaard. Meer informatie over het inzien van de stukken en het indienen van een inspraakreactie vindt u vanaf 5 juli 2018 op ruimtelijkeplannen.nl of bij de balie van het gemeentehuis.