De gemeente nodigt u graag uit voor een maatschappelijk debat over de verruiming van de openings- en terrastijden van de horeca in Heerhugowaard. De Heerhugowaardse politiek wil een onderzoek naar de mogelijkheden om de openingstijden van de horeca te verruimen. De horeca ondersteunt dat voorstel. Nu wil de gemeente omwonenden, inwoners, horeca en andere belanghebbenden de gelegenheid geven om hierover met elkaar in gesprek te gaan.
Het doel van het debat is een inventarisatie maken hoe inwoners, horeca en andere belanghebbenden tegen dit onderwerp aankijken. Deze inventarisatie wordt vervolgens aan de raad aangeboden om te beslissen of de horeca en zijn terrassen langer open gaan.
Er zijn drie bijeenkomsten. Deze zijn ingedeeld op locatie. De eerste bijeenkomst is voor omwonenden en belanghebbenden rondom Centrumwaard en de Middenweg. De tweede bijeenkomst is voor omwonenden en belanghebbenden in het gebied rondom Coolplein. De derde bijeenkomst is bedoeld voor bewoners en belanghebbenden van de buitengebieden.
Er is plaats voor ongeveer 50 deelnemers per bijeenkomst. Bij een groot aantal aanmeldingen worden er extra bijeenkomsten ingepland. Wanneer dit het geval is, krijgt u van de gemeente een uitnodiging voor een andere datum. Omwonenden en horecaondernemers zijn al eerder per brief uitgenodigd.Bijeenkomst Centrumwaard

Waar: Café Marlène, Middenweg 207 Heerhugowaard
Wanneer: Donderdag 20 november van 19.30 tot 21.00 uur


Bijeenkomst Stadshart
Waar: Cool, Kunst en Cultuur, Coolplein 1 Heerhugowaard
Wanneer: Maandag 24 november van 19.30 tot 21.00 uur


Bijeenkomst Buitengebied (De Noord De Vork, Skeef e.a.)
Waar: Café Bleeker, Middenweg 550 Heerhugowaard De Noord
Wanneer: Donderdag 27 november van 19.30 tot 21.00 uur

Komt u ook? Meld u dan aan via www.heerhugowaard.nl/debat.