DIJK EN WAARD - Inwoners van Dijk en Waard kunnen gratis advies krijgen over energie besparen en verduurzaming door Duurzaam Bouwloket. En dat is dit jaar nog makkelijker: Duurzaam Bouwloket komt naar inwoners toe met een mobiele showroom. Deze showroom is dit jaar op acht verschillende plekken in de gemeente te vinden. Inwoners kunnen hun vragen stellen en advies krijgen over energie besparen en verduurzamen. De onafhankelijke adviseurs vertellen over subsidiemogelijkheden en de verschillende producten die in de showroom te zien zijn. Gemeente Dijk en Waard biedt dit inwoners gratis aan.

Met ledlampen, radiatorfolie, tochtstrips, en andere makkelijke maatregelen verbruik je minder energie. En dat scheelt geld. Isolatie en een warmtepomp zorgen voor nog meer energiebesparing. Bezoekers krijgen gratis advies over alle producten, deze producten ook meteen in de showroom te bekijken.

Tips: van energiebesparing tot subsidieregelingen
Wat kan ik doen om de energierekening lager te krijgen? Hoe breng ik radiatorfolie aan? Met eigen ogen zien hoe isolatie materiaal of warmtepomp er van dichtbij uitziet? Welke subsidies zijn er voor mij? De showroom staat tussen 10.00 en 16.00 uur klaar voor bezoekers.

  • Donderdag 21 maart - winkelcentrum Broekerveiling op de markt, Broek op Langedijk

  • Donderdag 4 april – voor de Dekamarkt, Sint Pancras

  • Donderdag 18 april 2024 - Noord-Scharwoude

  • Donderdag 16 mei 2024 – winkelcentrum Centrumwaard, Heerhugowaard

  • Donderdag 30 mei 2024 - winkelcentrum Middenwaard, Heerhugowaard

  • Zaterdag 17 augustus 2024 – Jaarmarkt, Noord-Scharwoude

  • Maandag 16 september 2024 – Jaarmarkt, Heerhugowaard

  • Donderdag 10 oktober 2024 – Dag van de duurzaamheid – locatie volgt

Deze planning wordt nog aangevuld. Het actuele overzicht vindt u op www.dijkenwaard.nl/duurzaam en www.duurzaambouwloket.nl

Inwoners Dijk en Waard kunnen altijd terecht bij Duurzaam Bouwloket
De adviseurs van Duurzaam Bouwloket staan altijd klaar voor inwoners van Dijk en Waard. Om vragen te beantwoorden, advies op maat te geven of mee te kijken met een offerte. Meer informatie is te vinden op www.duurzaambouwloket.nl. Zij zijn telefonisch op werkdagen bereikbaar via 072 – 202 20 16