HEERHUGOWAARD - In nieuwbouwwijk De Draai komen op korte termijn dertien nieuwe vrije kavels in de verkoop. Het gaat hierbij om kavels in bouwveld Libellestraat. De inschrijfperiode loopt van 1 mei 2021 tot en met 21 mei 2021.


Duokavels

Om in De Draai een andere manier van samen wonen en samen bouwen te realiseren, zullen zes van de dertien beschikbaar komende vrije kavels duokavels zijn. In het kader van ‘zorgen voor elkaar’kunt u hier bijvoorbeeld als ouders en kinderen naast elkaar wonen in een twee-onder-een-kap woning. Of u kiest er voor om samen met een bekende een twee-onder-een-kap woning te laten bouwen. Zo kiest u als het ware uw eigen buren uit. Belangrijk voor een duokavel is dat men zich als duo inschrijft. Haakt één van de twee af gedurende het proces, dan vervalt de hele optie.

Inschrijven
Heeft u interesse in een van de kavels? Bekijk de website van De Draai voor meer informatie, zoals brochures voor de gewone kavels en de duokavels met de prijzen en afmetingen. In de brochures staat verder het proces beschreven en aan welke voorwaarden uw bouwplan moet voldoen. Ook de inschrijfformulieren staan op de website. In verband met corona is er geen verkoopmanifestatie. Bij meerdere inschrijvingen voor dezelfde kavel wordt er geloot in de week na 21 mei.