HEERHUGOWAARD - Op 1 januari is de 12de editie van de nieuwjaarsduik van Heerhugowaard in het Meer van Luna. Om 14.00 uur geeft loco-burgemeester Jan van der Starre het startschot.

Palm Beach biedt de zwemmersweer onderdak voor het omkleden voor en na de duik. Na afloop van de duik is er in de grote zaal van Palm Beach een gezellige afterparty, waar ook de prijzen voor de leukst verklede zwemmers worden uitgereikt. De organisatie is nog hard op zoek naar mensen die op 1 januari van 12.00 tot 15.00 uur ter plaatse een handje willen helpen. Heb je daar zin in, neem dan contact op met Hans Jansen, h.jansen@heerhugowaard.nl.

Editie 2020
De nieuwjaarsduik wordt dit jaar eenmalig georganiseerd door de gemeente met hulp van een aantal vrijwilligers. De organisatoren van de voorgaande edities zagen geen kans dat dit jaar weer te doen.Voor de editie 2020 is de gemeente op zoek naar inwoners die de organisatie op zich willen nemen. Neem voor meer informatie contact op met Hans Jansen, e-mail h.jansen@heer-hugowaard.nl.