GEMEENTE KOGGENLAND - U kunt ook dit jaar uw stem laten horen en iemand voordragen in verschillende categorieën. De Koggenlandse toppers worden tijdens de Nieuwjaarsontmoeting op 8 januari 2018 door het college in de spotlights gezet en sommige van hen ontvangen een onderscheiding. Nomineren kan tot 13 november.

Vrijwilliger van het jaar

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de leefbaarheid in dorpen, hun belangeloze inzet betekent iets voor de gehele gemeenschap. Niet voor niets wordt vrijwilligerswerk dan ook wel het cement van de samenleving genoemd. Nomineert u de nieuwe vrijwilliger van het jaar?

Aanmoedigingsprijs voor Jongeren

Een vrijwilliger jonger dan 25 jaar wordt hiermee in het zonnetje gezet en aangemoedigd zijn vrijwillige activiteiten voor de maatschappij voort te zetten. Hij of zij woont in onze gemeente en heeft daar zijn activiteiten, is nog steeds actief en verricht het vrijwilligerswerk minimaal twee jaar.

Sporter of sportploeg van het jaar

Sport is voor vele inwoners een onmisbaar element in onze samenleving. Het college wil dan ook een Koggenlandse sporter of sportploeg in het zonnetje zetten. Kent u iemand met bijzondere prestaties of een goed presterend team? Nomineer en motiveer waarom hij of zij de titel Sporter/Sportploeg van het jaar verdient.

Nomineren

Voor informatie kunt u terecht bij Dieuwke Schuijtemaker, e-mail d.schuijtemaker@koggenland.nl of telefoon (0229) 54 83 79. Uw schriftelijke nominatie, bij voorkeur via e-mail, kunt u uiterlijk 13 november 2017 insturen. Op www.koggenland.nl vindt u meer informatie.