HEERHUGOWAARD/LANGEDIJK - Op 9 maart om 20:00 uur gaat VVD Dijk en Waard live op Facebook in gesprek met Zohair el Yassini en het lokale raadslid Véronique Wanst. Zohair El Yassini is Tweede Kamerlid voor de VVD, en bij de aankomende verkiezingen te vinden op plek 15 van de VVD-lijst. Daarnaast is hij trots inwoner van Utrecht, oud-woordvoerder mbo en gelukkig getrouwd. El Yassini zet zich als tweede kamerlid in voor degelijk beleid op het gebied van cultuur, media en emancipatie.


Als Kamerlid wil Zohair El Yassini meebouwen aan de Dutch Dream, waarin iedereen in Nederland, ongeacht afkomst, geloof, geslacht of geaardheid, kan streven naar het waarmaken van zijn of haar geluk. Dijk en Waard heeft een groot aanbod mbo opleidingen en werkgevers, bij uitstek de plek om in gesprek te gaan over het mbo.

Met de nieuwe fusiegemeente is cultuur belangrijker dan ooit tevoren. El Yassini zegt daarover: “Cultuur maakt het leven waard om te leven! Het verbindt, verbroedert, inspireert en prikkelt. Het vertelt ons waar we vandaan komen en waar we naartoe willen. Ook is het een uiting van ons Nederlander-zijn; in de vorm van muziek, eten, film, theater en dans". 'Daarom hebben wij ook vragen aan Zohair over kernenbeleid en onze gedeelde cultuur', aldus VVD Dijk en Waard.

'Op 9 maart gaan wij in gesprek met Zohair. We willen u ook graag uitnodigen voor deze digitale sessie. Heeft u vragen op het gebied van cultuur, media, emancipatie of het mbo? Schuif dan aan. U kunt u aanmelden door een mail te sturen naar vvddijkenwaard@gmail.com of kijk live mee via onze Facebookpagina.'