HEERHUGOWAARD - De verkoop van woningen en vrije kavels in een nieuwe fase in De Draai gaat donderdag 29 juni van start in Heerhugowaard. Deze nieuwe fase betreft de Nachtegaalstraat en het Distelvlinder erf. De verkoopbijeenkomst begint om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur in het gemeentehuis Heerhugowaard aan het 

Parelhof 1. Op zoek naar een mooie rijwoning, een luxe vrijstaande woning, twee-onder-een-kapwoning of een vrije kavel? Kom dan donderdag 29 juni naar de start verkoop en ontvang alle informatie.

In deze wijk is weer een nieuw aanbod van zestien vrije kavels te koop. Vrij wonen in een groene, dorpse woonwijk met alle voorzieningen binnen handbereik? In een eigen droomhuis op een flink stuk eigen grond? Dan is dit de kans.

Dorps karakter

Aan de Oostdijk verrijst de nieuwe woonwijk ‘De Draai’. De Draai is een wijk die alles biedt op het gebied van lekker wonen en leven. Allereerst vanwege het gezellige, dorpse karakter, de ruime opzet en het bijzonder hoge niveau aan voorzieningen. Maar ook omdat alles wat het leven prettig maakt binnenhandbereik is, zoals: het oude centrum van Heerhugowaard, winkelcentrum Middenwaard, Theater Cool, sportgelegenheden, scholen, een recreatiegebied en goede uitvalswegen.

Voorzieningen

Inmiddels beschikt De Draai over een openbare basisschool, een kinderdagverblijf en ook een sporthal. De wijk De Draai begint een echte gezellige, dorpse wijk te worden.