HEERHUGOWAARD - ‘Nog even en dan openen we ons Wellness Experience Center, gewoon hier aan de J.J.P. Oudweg in Heerhugowaard’ opent Robert vol trots het gesprek. ‘We hebben ruim 20 jaar ervaring in de wellness wereld en we weten hierdoor dat klanten het belangrijk vinden om eerst te kunnen testen wat ze willen kopen. Het Wellness Experience Center bestaat uit een sauna en een stoomcabine, je kunt hier 2 uur lang gebruik van maken.

‘Bij deze kunt u bij interesse een afspraak maken en nodigen we dan ook heel Heerhugowaard en omgeving uit om 2 uur lang, geheel kosteloos én vrijblijvend, ons Wellness Experience Center te komen testen.

‘Wat we Heerhugowaard ook graag willen vertellen, is dat ze hier terecht kunnen voor een mooie badkamer’, vertelt Robert. ‘Op de 2e etage van de showroom kunnen klanten inspiratie opdoen voor de wellness badkamer van hun dromen. We hebben een breed assortiment aan kranen, douches, glazen wanden en dat allemaal voor een betaalbare prijs .’

Sauna & Stoom is importeur van merken als Sundance Buitenbaden, Tylo sauna en stoomcabines en Bossini wellness douches. Naast de verkoop van producten voorziet Sauna & Stoom ook in het onderhoud hiervan.

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Sauna & Stoom of over het Wellness Experience Center? Kom langs in de showroom of maak een afspraak 072-5711904.

Sauna & Stoom | J.J.P. Oudweg 1 | 1703 DE Heerhugowaard
www.saunaenstoom.nl