HEERHUGOWAARD - Op donderdag 12 juli start tussen 17.30 en 19.00 uur de verkoop van woningen en vrije kavels in het gemeentehuis. Het gaat om woningen van het plan De Wende fase 4. Het woningaanbod in de Draai bestaat uit 35 woningen, variërend van:

- rij- en hoekwoningen
- tweekappersen
- vrijstaande woningen
- 7 vrije kavels

De verkoopbrochure vrije kavels is vanaf 2 juli via www.heerhugowaarddedraai.nl beschikbaar.Of kom op donderdag 12 juli naar het gemeentehuis voor meer informatie.

In nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard worden de komende jaren ongeveer 2.700 woningen en bijbehorende voorzieningen gerealiseerd. Doelstelling is het creëren van een duurzame wijk met woningen in diverse soorten, maten en prijsklassen, voor zowel gezinnen als alleenstaanden, voor mensen met en zonder beperking.

De Draai ligt aan de oostkant van Heerhugowaard en wordt begrensd door de Beukenlaan, een stukje Jan Glijnisweg, de Krusemanlaan, de Oosttangent en de Oostdijk met de Ringvaart. Bij de ontwikkeling van de nieuwbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het karakter van de polder. De Wende is een deelgebied van deze nieuwe wijk, waar gewoond kan worden in een landelijke omgeving met alle basisvoorzieningen dichtbij.