HEERHUGOWAARD - Heeft u vragen over wonen, zorg, welzijn, werk of geldzaken? Dan kunt u niet alleen in het gemeentehuis bij Het Sociaalplein terecht, maar ook op www.hetsociaalplein.nl. De website is in een nieuw fris jasje gestoken. Informatie is eenvoudiger te vinden en u ziet in één oogopslag de organisaties die hulp, zorg en advies kunnen bieden.

Informatie
De website is er speciaal voor alle inwoners van Heerhugowaard en legt uit hoe bepaalde zaken in Heerhugowaard geregeld zijn. U kunt bijvoorbeeld informatie vinden over dagbesteding, bijstandsuitkering of Wmo vinden.

Overzicht van organisaties
Op de website kunt u zoeken naar organisaties op een kaart of in een lijst. Op de kaart ziet u de locaties van de organisaties. Als u vervolgens op een organisatie klikt, ziet u meer informatie over deze organisatie.

Contact
Wilt u iemand van Het Sociaalplein persoonlijk spreken over een bepaald onderwerp? Het Sociaalplein is op verschillende manieren bereikbaar:

- U kunt online een afspraak maken via de afspraakmodule.
- Ook kunt u direct telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 14072. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
- Langskomen kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis op Parelhof 1 in Heerhugowaard.