NEDERLAND - Taco Mundo is dé landelijke formule van Mexicaanse bezorgrestaurants en bestaat inmiddels meer dan 20 jaar. Wij geven een verrassende draai aan traditionele Mexicaanse gerechten. Ons uitgebreid assortiment bestaat onder meer uit Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos. Taco Mundo is met haar 36 winkels marktleider in het Mexicaanse segment van maaltijdbezorging in Nederland.


WereldOuders

Ruim 10 jaar geleden begon Taco Mundo de samenwerking met de Stichting WereldOuders. "Wij vinden dat ieder opgroeiend kind toegang moet hebben tot een veilig thuis, goede voeding én onderwijs" vertelt Tom Filippini, oprichter van Taco Mundo. Dit is ook een van de missies van Stichting WereldOuders. Deze organisatie zet zich in om de vaak uitzichtloze situatie van kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika te verbeteren. WereldOuders gelooft namelijk in de kracht van familie. Ieder kind verdient aandacht, onvoorwaardelijke liefde, onderdak, onderwijs en medische zorg. "Gezien de raakvlakken was de keus om een samenwerking aan te gaan met WereldOuders snel gemaakt", vult Tom Filippini aan.

Taco Mundo steunt het programma Casa San Salvador al jaren in samenwerking met de Stichting WereldOuders. In het project wonen op het moment meer dan 700 thuisloze kinderen. Het doel van dit project is om zelfvoorzienend te zijn en Taco Mundo draagt hier graag een steentje aan bij in de vorm van verschillende initiatieven.

In de afgelopen jaren heeft Taco Mundo verschillende bijzondere projecten mogen opzetten en heeft het bedrijf met hulp van haar klanten mooie donaties gedaan aan Casa San Salvador.

Zo heeft Taco Mundo in 2018 een donatie van € 5.000, - persoonlijk overhandigd aan het project van WereldOuders in Mexico en heeft Taco Mundo groots bijgedragen aan het samenstellen van voedselpakketten voor gezinnen in Mexico tijdens de Coronapandemie.

Help jij mee?

De tortilla staat in Mexico aan de basis van veel gerechten en de huidige tortillamachine van Casa San Salvador is aan vervanging toe. Daarom is ons doel om binnen een aantal weken een nieuwe machine te schenken. Hoe gaan we dit doen? Bij iedere bestelling via TacoMundo.com krijg je als klant de mogelijkheid om een donatie te doen voor dit mooie project. Deze donaties worden door Taco Mundo verdubbeld. Deze actie is net begonnen en de teller staat dankzij de gulheid van onze klanten al bijna op € 1.000.

Meer informatie?

Op de www.TacoMundo.com/goed-doel kun je meer lezen over dit project en op www.wereldouders.nl kun je meer informatie vinden over de verschillende projecten van de stichting.