Het is niet altijd makkelijk om Hoog sensitief te zijn in de wereld waarin wij leven.

Omdat wij fijn besnaarder geboren worden, neemt ons zenuwstelsel meer details waar en deze prikkels worden intensiever en uitgebreider verwerkt.
Hoog gevoelig zijn kan daardoor zowel verrijkend als uitputtend, verwijderend als verbindend en boeiend als beangstigend zijn.

Tevens zijn we gevoeliger voor licht, geluiden en geuren en kunnen daar sterk op reageren. Omdat anderen om je heen van dit alles schijnbaar geen last van hebben kan je het gevoel krijgen dat je raar bent.
Her -en erkenning van deze karaktereigenschap en aansluiting vinden bij anderen van “jouw soort” kan voor vele een gevoel van thuiskomen zijn.

Ik help Hsp’ers goed te leren kijken naar deze eigenschap en te ontdekken waar het ze helpt en waar het ze belemmert. Ik leer ze hun valkuilen te herkennen om zo te leven vanuit een basis die voor hen goed voelt.

Hiervoor heb ik een training ontwikkeld en wil deze aan een geselecteerd groepje HSP ‘ers in maart gaan geven. Tegen een gereduceerd tarief bied ik de training aan waarin je 7 stappen krijgt aangereikt hoe je met deze eigenschap kan dealen.
De stappen bestaan uit handige en duidelijke tips & tricks en oefeningen.

Heb je interesse? Stuur mij dan een mail met je gegevens en dan neem ik snel contact met je op. inge@coaching4hsp.nl

https://www.coaching4hsp.nl/