In deze tijd moet er innovatief en anders gedacht en gewerkt worden. Vandaar dat wij bij Dogs Too heel enthousiast waren toen wij werden benaderd voor de Trouwbeurs Online door Organisatiebureau Njoy.

Op 31 mei j.l ging deze van start en meteen goed ook! Alle aanstaande bruidsparen kunnen zich online aanmelden en krijgen dan een code waarmee zij kunnen inloggen.

Op je gemak kan je dan alle trouwexperts die meedoen met deze online beurs digitaal “ontmoeten” en hun dienst, product bekijken. Ook ons kan je dus vinden bij deze Trouwbeurs Online en het mooie is dat je elk moment van de dag het gehele jaar door even kunt “langskomen”.

Dogs Too wacht op jullie.
Afgelopen week hadden wij een intake gesprek met Joep en Nienke. Zij gaan in oktober van dit jaar trouwen en willen graag gebruik maken van de dienst die Dogs Too aanbiedt.

Zij willen heel graag hun honden bij de foto-shoot aanwezig hebben. En daar kunnen wij bij helpen, zodat familie en of vrienden heerlijk van de dag zelf kunnen genieten en niet op de honden moeten letten. Want zij hebben er twee, een Friese Stabij en een Rottweiler, dus ook nog eens twee grotere honden.

Voor ons alleen maar geweldig, want wij zijn gek op honden en met zelf een lang verleden van Rottweilers (en nog steeds), staan wij natuurlijk te springen om hierbij aanwezig te zijn.

Het gesprek, waarbij de honden uiteraard aanwezig waren (dit is een harde voorwaarde van onze kant ) verliep gezellig en voor we het wisten waren we zomaar 1,5 uur verder.

Het intake gesprek is gratis en hier worden alle wensen en mogelijkheden besproken voor de grote dag. Dogs Too maakt een vrijblijvende offerte op en bij akkoord gaan we toewerken naar de bruiloft.

Zijn jullie ook benieuwd wat wij kunnen beteken voor jou en je hond(en) op je bruiloft? Kijk dan eens op onze site: www.jehondopjebruiloft.nl