HEERHUGOWAARD - Ga jij zingend de dag door? Doe jij die toffe gitaarsolo op de radio altijd na met je stem? Meld je dan aan voor een van de zangcursussen bij Cool! Stap in de wereld van Pentatonix, ‘Glee’, en OG3NE in de cursus Let’s go a capella of zing samen de nieuwste hits en schrijf je eigen song in The Voices of Cool.

Beatboxen en body percussion
Nieuw dit seizoen is de cursus Let’s go a capella voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar, waarin we een duik nemen in de wereld van ‘Pitch Perfect’, ‘Glee’ en Pentatonix. Bij a capella denk je misschien aan saaie toonladders of slechte Idols-audities, maar niets is minder waar! In deze cursus ontdek je alle mogelijkheden van je stem, zonder dat er ook maar één muzikaal instrument aan te pas komt. “Naast meerstemmig zingen, leer je in deze cursus ook body percussion en beatboxen; we gebruiken dus echt alleen ons lijf! Ken je ‘White Winter Hymnal’ van Pentatonix? Ga dat maar eens opzoeken, daar zit alles in!”, aldus Vera Rademaekers (docent).

Schrijf je eigen song
Ga jij zingend de dag door? Meld je dan aan voor The Voices of Cool! In deze cursus zing je samen met leeftijdsgenootjes (6-12 jaar) de leukste nieuwe hits van o.a. Davina Michelle en Suzan & Freek en spelen we spelletjes om meer te leren over emotie in muziek. Aan het einde van de cursus schrijf je zelfs je eigen song! Zo ben jij helemaal klaar voor het volgende seizoen van The Voice Kids!

Meer informatie en inschrijven
De cursus Let’s go a capella start op donderdag 17 september en de cursus The Voices of Cool start op dinsdag 22 september (later instromen mogelijk). Kijk voor meer informatie over beide cursussen en inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl/educatie.