HEERHUGOWAARD - AB Language Education is een unieke taalschool in de regio Alkmaar en omstreken, geleid door een bevlogen docente Engels, Petra van der Plas. Zij doet er alles aan om je de fijnere nuances van de taal bij te brengen door middel van conversatie en educatie in de breedste zin van het woord. Na meer dan 16 jaren in Groot Brittannïe gewoond en gewerkt te hebben bij diverse internationale bedrijven, was het hoog tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo gezegd, zo gedaan!


Na een studie Docente Engels voor anderstaligen bij de World TESOL Academy, werd het startsein gegeven. Er is sindskort dan ook een nieuwe cursus Engels gestart op de 4e verdieping in de bibliotheek in Heerhugowaard voor intermediate niveau ( (B1/B2) cursisten op woensdagmiddag, 2 tot 3 uur.

Er is nog plaats vrij dus als je wilt meedoen ben je van harte welkom! Je kunt je interesse doorgeven via tel. 06 272 01 356 of email petrav@ablangued.nl

Nieuwe cursussen zullen van start gaan in September 2024; u kunt zich ook voor deze alvast aanmelden. De exacte startdata, tijden en locaties volgen dan binnenkort.

Bij AB Language Education kun je vooral ook terecht voor Privé lessen Engels via ZOOM, bij u thuis of op uw bedrijfslocatie en zelfs Conversatie Walk and Talk. Het is uiteraard ook mogelijk een MIX van bovenstaand te boeken; diversiteit, creativiteit en zeker ook meedenken met de behoeften van de klant staan hoog in 't vaandel.

AB Language Education biedt niet alleen lessen Engels aan maar ook lessen Nederlands voor anderstaligen. Vanaf beginners tot en met gevorderden, iedereen is welkom voor privéles via ZOOM, bij u thuis of in uw bedrijf. Het werkgebied voor Face-to-Face activiteiten worden niet alleen uitgevoerd in de regio Alkmaar, maar kunnen op verzoek ook plaatsnemen in de regio Hollands Kroon, Schagen en de Zaanstreek. En voor ZOOM meetings uiteraard wereldwijd!

Ook kan er bij de lessen ingegaan worden op specifieke behoeften zoals:

-studeren voor een examen Engels,

-sollicitatiegesprekken voeren

-communicatie met buitenlandse klanten etc.

Voor meer informatie tel. nr.

06 272 01 356; email petrav@ablangued.nl en zie ook www.ablangued.nl