REGIO – Komende vrijdagavond is de derde uitzending van The Voice Kids. Eén van de deelnemers is Robine Maas. De achtjarige uit Alkmaar schreef zich in voor het zevende seizoen van de talentenjacht en zal vrijdag voor de coaches mogen bewijzen dat zij in ‘The Battles’ hoort.

Met haar acht jaar is Robine Maas één van de jongste deelnemers aan The Voice Kids. ,,Ze zong al eerder dan ze kon praten” vertelt haar moeder Tine Maas. Robine, die naast zingen van dansen en acteren houdt, weet wat ze later wil worden. ,,Ze hoopt later een musicalster te worden” vervolgt haar moeder.

Te jong
Het idee van Robine om zich in te schrijven voor het zevende seizoen van The Voice Kids zorgde voor wat twijfel bij haar ouders. ,,Wij als ouders vonden haar te jong” legt Tine Maas de twijfel uit. De achtjarige schreef zich later met hulp van haar broer toch in. ,,Voordat we het wisten had ze zich samen met haar broer aangemeld”.

Komende vrijdag is Robine Maas te zien in de derde uitzending van The Voice Kids. De muzikale talentenjacht is vanaf 20.30 uur te bekijken op RTL 4.