HEERHUGOWAARD - Nijntje op de fiets is voor de allerkleinsten de perfecte eerste kennismaking met theater. Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt je – al zingend en spelend op haar mini-piano – mee op reis in de wereld van Nijntje. Door het herkenbare decor en de enthousiaste vertelster luister je ademloos naar de bekende avonturen. Geniet op zaterdagochtend 27 juni samen met jouw (klein-) zoon of dochter van dit avontuurlijke muziektheater in Cool!


Iconische tekeningen

Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ga je mee? Nijntje op de fiets is avontuurlijk muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar. Vanaf de eerste noot op de mini-piano word je meegenomen in de wereld van Nijntje en luister je ademloos naar alle avonturen die zich afspelen. De voorstelling is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes en gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruma een verrassende rol spelen. Kom je ook meeluisteren op zaterdagochtend 27 juni?

Over Marianne van Houten
Marianne van Houten is actrice en zangeres voor wie theater onlosmakelijk verbonden is met zang. Ze speelde in verschillende kindertheaterproducties en schrijft en speelt daarnaast ook haar eigen kindervoorstellingen. Hierin specialiseerde ze zich voornamelijk in het maken van theater voor de allerkleinsten.

Zaalindeling
In verband met de maatregelen rondom COVID-19 maakt Cool gebruik van een aangepaste zaalindeling voor maximaal 30 bezoekers. De zaal is omgebouwd tot een knusse, intieme en veilige ruimte. Op deze manier heeft de artiest op het podium voldoende interactie met het publiek, maar wel op een veilige manier.

Reserveren
Om zoveel mogelijk geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om de voorstelling te bezoeken, speelt Marianne van Houten de voorstelling drie keer deze ochtend. Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.