HEERHUGOWAARD - Bij Bibliotheek Kennemerwaard wordt iedere woensdag een Walk&Talk georganiseerd: een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Walk&Talk is er voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan. Deze bijeenkomsten bieden je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijg je tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over alle aspecten van werk zoeken en solliciteren. Iedere eerste woensdag van de maand is er een Walk&Talk van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek in Heerhugowaard.

Gastspreker Veronique Wanst van Verhelder Talent
Op woensdag 3 november is Veronique Wanst van Verhelder Talent te gast bij Walk&Talk in Heerhugowaard. Want waar ben jij nou echt goed in? Wat zijn jouw kwaliteiten? Lastige vraag hè? Als er iets is wat je slecht herkent is het wel jouw talent. Voor jou is dat wat je heel goed doet namelijk de normaalste zaak van de wereld. Maar wist je dat je door jouw talenten optimaal in te zetten veel productiever bent en succesvoller in sollicitaties? En dat je meer energie en plezier uit je dag haalt? Tijdens deze Walk & Talk vertellen we je wat de voordelen zijn van werken en solliciteren met jouw talent en helpen we je om jouw talenten helder te krijgen. Je loopt de deur uit met jouw eigen talentenprofiel!

Aanmelden

Meedoen is gratis maar aanmelden is nu nog noodzakelijk. Dat doe je via www.bknw.nl/agenda. of via de klantenservice op telefoonnummer 072 – 515 66 44. We zien je graag op woensdag 3 november in de bibliotheek in Heerhugowaard. De bijeenkomst is van 10.00 tot 11.30 uur.