HEERHUGOWAARD - Vandaag ging Albert Heijn aan de Roze Flamingo in Heerhugowaard weer open. De supermarkt in de wijk Butterhuizen is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller omdat er meer zelfscankassa’s zijn.


De vernieuwde Albert Heijn heeft ruim opgezette gangpaden en afdelingen. De winkel heeft een grote Bonusstraat waar aanbiedingen overzichtelijk bijeen staan. Ook zijn er nieuwe technische snufjes. Overal hangen grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Het aantal zelfscankassa’s is fors uitgebreid. “De eerste reacties van klanten zijn positief. Zij vinden de winkel prachtig geworden”, aldus supermarktmanager Lynn Boiten.

1,5 meter
Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn er plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor vakkenvullers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook mag er maximaal één klant per 10 m2 in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht. Albert Heijn doet een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Lynn Boiten: “Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM”. Meer informatie over genomen maatregelen en de nieuwste updates staat op www.ah.nl/samen.

Albert Heijn aan de Roze Flamingo 1810 in Heerhugowaard is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 21:00 uur.