HEERHUGOWAARD - Gaan uw vissen eerder dood dan zou moeten en biedt uw aquarium allesbehalve de aanblik van een levend schilderij?U zou het graag anders willen, maar weet niet hoe?

Voordat u uit arren moede besluit om het aquarium toch maar weg te doen omdat u het strijden tegen de algen moe bent, moet u het onderstaande maar eens lezen:

Hugo Aqua organiseert een aquariumcursus voor zowel beginnende als meer ervaren bezitters van een zoetwater aquarium.De lessen vinden plaats op donderdag 27 september, 11 oktober en 25 oktober 2018, en deze worden gehouden in wijkcentrum " De Horst" , van Eedenstraat 5 te Heerhugowaard.

Twee ervaren docenten van Hugo Aqua delen met u hun kennis over alle facetten van onze boeiende hobby, daarbij ondersteund door fotopresentaties.Na afloop van de cursus bent u tot en met december 2019 lid van Hugo Aqua , en profiteert u van alle voordelen die dit lidmaatschap u biedt.

De kosten die aan deze cursus verbonden zijn kunt u terugvinden op zowel de website als de Facebook pagina van Hugo Aqua.Daar kunt u ook de benodigde informatie vinden hoe u deze (geringe) kosten kunt voldoen.

Voor de cursisten ligt een uitgebreide brochure klaar die speciaal voor beginnende en minder ervaren aquariumhouders is vervaardigd.

Dit boeiende naslagwerk bevat vele extra tips en trucs om de aquariumhobby nog leuker en gemakkelijker te maken

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de secretaris van Hugo Aqua: 072 5742751, E-mail secretaris@hugo-aqua.nl.

Tegen meerprijs kunt u tevens lid worden van de overkoepelende aquariumbond NBAT, en krijgt u 8 keer per jaar het full- color magazine "Het Aquarium" in de bus en op uw tablet of smartphone !