Heerhugowaard- Op 31 oktober opent uitzendbureau BaanBereik haar tweede vestiging. Naast Zwaag kunnen werkzoekenden in de techniek- en officebranche ook terecht in Heerhugowaard. Richard de Vries gaat als samen met Gerwin Struijs en Sabina Zondag op zoek naar banen in de regio Groot Heerhugowaard.

,,Bijna al onze klanten in Zwaag komen uit de regio West-Friesland. Alles centreert zich rond die vestiging. De bekendheid verspreidt zich als een olievlek. Dat willen we ook bereiken in Heerhugowaard. Ik ben nu al een jaar bezig met de voorbereidingen en er hebben zich al een hoop nieuwe klanten gemeld. Dat betekent heel wat voor de toekomst”, zegt De Vries over de keuze om ook in Heerhugowaard op de Handelsstraat 6 een filiaal van BaanBereik te openen.

No-nonsens mentaliteit

De Vries is geen onbekende in de uitzendbranche en hij kent de regio op zijn duimpje. De man uit Schagen werkt al ruim twintig jaar in het vakgebied. Zijn collega’s Struijs en Zondag hebben ook al heel wat jaren ervaring op de teller.

,,BaanBereik blijft wel gewoon BaanBereik. Dus met een no-nonsense mentaliteit en afspraak is afspraak. Dat blijft, want dat is de kwaliteit van BaanBereik. Iedereen is welkom. Mensen zonder baan, maar ook mensen die geen plezier meer hebben in hun huidige werk. Lassers, monteurs, werkvoorbereiders,  secretaresses, bouwkundigen, noem maar op.”