HEERHUGOWAARD - Fotograferen is leuk en keer op keer blijkt: iedereen kan het! Met de juiste tips en tricks schiet je namelijk al snel het perfecte plaatje. Cool kunst en cultuur organiseert daarom op diverse zaterdagen leerzame fotografieworkshops, zoals de workshops ‘Perspectief’ en ‘Instagram-proof’.

Perspectief De meeste mensen fotograferen op ooghoogte, terwijl sommige onderwerpen toch echt beter tot hun recht komen vanuit een ander standpunt. Maak tijdens de fotografieworkshop ‘Perspectief’ op zaterdag 27 november bij Cool kunst en cultuur kennis met allerlei nieuwe perspectieven zoals het kikkerperspectief of het vogelperspectief en ontdek wanneer je deze het beste kunt toepassen.

Instagram-proof Ben jij een actieve Instagrammer en wil je weten hoe je jouw feed een upgrade kunt geven? Meld je dan aan voor de fotografieworkshop ‘Instagram-proof’ op zaterdag 4 december. Zo leer je alles over het belang van daglicht en het toepassen van een juiste achtergrond, maar ontdek je ook hoe je je eigen creativiteit kunt ontwikkelen en je eigen stijl kunt creëren.

Inschrijven
Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygenpas en MeedoenPas op www.coolkunstencultuur.nl. Je kunt ook contact opnemen met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.