DIJK EN WAARD - Woningeigenaren in Dijk en Waard kunnen zich op zaterdag 29 oktober, tussen 13.00 en 16.00 uur, kosteloos en onafhankelijk laten informeren over de mogelijkheden om hun eigen huis te verduurzamen. In de bibliotheek is een informatiemarkt 'Verduurzaam je huis' en er zijn bedrijven aanwezig met expertise over o.a. isoleren, ventileren, verwarmen en energie opwekken. Bewoners kunnen bijvoorbeeld inspiratie opdoen, ter plekke een stappenplan laten opstellen en offertes opvragen.

Duurzaam bouwloket

Duurzaam Bouwloket is één van de deelnemers van de infomarkt. Zij geven onafhankelijk advies over welke stappen er nodig zijn om een huis te verduurzamen en over welke partijen bewoners zouden kunnen benaderen. Ook stelt Duurzaam Bouwloket verschillende showmodellen beschikbaar zoals een warmtepomp.

De Hypotheker
De Hypotheker geeft advies over op wat voor manier huizenbezitters het verduurzamen van het huis zouden kunnen financieren door middel van een hypotheek. Hiervoor zijn wel inkomensgegevens nodig.

De Doe Duurzaambus
Bij de Doe Duurzaambus kunnen deelnemers informatie inwinnen over hoe je ook op een kleine manier het huis kunt verduurzamen of geld kunt besparen op de energierekening.

Locatie:Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard
Parelhof 1A
Tijd:13.00 – 16.00 uur


Let op: aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Deze informatiemarkt is georganiseerd door Bibliotheek Kennemerwaard en mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Dijk en Waard en Europa Direct.