ALKMAAR - In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn vanaf donderdag 5 november alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard tijdelijk gesloten. We begrijpen dat het sluiten van onze vestigingen een grote impact heeft op onze bezoekers en leden. Dit heeft ook gevolgen voor het inleveren van materialen, reserveringen en de activiteiten in de bibliotheken.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening in onze vestigingen?
Vanaf donderdag 5 november zijn alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard gesloten. Alle activiteiten tot 23 november zijn geannuleerd. Waar mogelijk laten we activiteiten online plaats vinden. Heb je een ticket gekocht voor een geannuleerde activiteit dan krijg je indien van toepassing je geld terug. De uitleentermijn van je geleende materialen hebben we voor je verlengd. Op www.bknw.nl vind je via de knop Mijn Bibliotheek informatie over je geleende materialen.

Online diensten
Wil je blijven lezen en luisteren dan zijn e-books en luisterboeken een goed alternatief. Kijk voor meer informatie over de online bibliotheek op onze website www.bknw.nl.

Vragen
Heb je vragen, dan zijn we goed te bereiken via klantenservice@bknw.nl. Of telefonisch via 072 – 515 66 44. Kijk voor meer informatie op www.bknw.nl/coronavirus