HEERHUGOWAARD - Hij was een van de eersten die het podium van Cool kunst en cultuur betrad. Nu, 13 jaar later, komt Najib Amhali terug naar Heerhugowaard met zijn eerste Oudejaars! Kaarten voor zijn Oudejaarsconference in Cool op zondag 17 en maandag 18 oktober zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl.


Wie het weet mag het zeggen

Najib gaat dit jaar voor het eerst een Oudejaarsconference doen! Met daarin natuurlijk de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar, zoals de val van het kabinet Rutte, het EK, opnieuw de val van het kabinet Rutte, de Avondklok rellen, de Olympische Spelen, de derde val van het kabinet Rutte, de verkiezingen en hoe het nu verder moet met dit kabinet. Wie het weet mag het zeggen!

Maar Najib vertelt ook zijn eigen verhalen van het afgelopen jaar. Hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde of de Avondklok omzeilde. Wat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen. Waar een goede Oudejaarsconference aan moet voldoen? Najib weet het. En hij gaat het zeggen.

Reserveren
Kaarten voor de Oudejaarsconference van Najib Amhali zijn te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl en bij de servicebalie van Cool.