BROEK OP LANGEDIJK - Iedere zaterdag tussen 9-14 uur organiseren restaurant Lovers & Hunters en het Recreatieschap Geestmerambacht een biologische boeren markt in het natuur- en recreatiegebied Geestmerambacht.

Een gezellige markt waar lokale biologische boeren en ondernemers hun producten aanbieden. Een mooie gelegenheid om op een duurzame manier kennis te maken met heerlijke producten uit de omgeving.

Denk bijvoorbeeld aan verse aardbeien, kazen, het allerlekkerste brood, honing en heel veel groente. Alles vers en biologisch! De marktkramen staan langs het voetpad, aan de zuidkant van het Geestmerambacht opgesteld met uitzicht op het meer. Bezoekers van de markt kunnen het bezoek goed combineren met een wandeling, een kopje koffie en een vegetarisch brunch bij het restaurant van Lovers & Hunters. Parkeren is gratis. Het adres is Nauertogt 28, Broek op Langedijk.

De boeren kunnen gratis deelnemen aan de markt. De marktkramen, de op- en afbouw en organisatie van de markt worden gesponsord door restaurant Lovers & Hunters.

Voor informatie en contact www.loversandhunters.nl