HEERHUGOWAARD - Op vrijdagavond 29 november is het Black Friday in Winkelcentrum Middenwaard!
Een avond die in het teken staat van muziek, entertainment en leuke deals.


Black Friday
Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving en staat voor het begin van het koopseizoen voor de kerstdagen. Deze koopjesdag heeft inmiddels vaste voet gekregen op Nederlandse bodem en veel winkels doen mee met dit concept met aantrekkelijke deals. Sla alvast je slag voor de feestdagen tijdens Black Friday Shopping Night! De jaarlijkse gezellige Shopping Night begint op vrijdag 29 november vanaf 19:00 uur. Veel winkels zijn geopend tot 23:00 uur en bieden leuke kortingen en deals aan.


Programma:

HEMA plein
Op het HEMA plein spelen de Booming Pianos diverse sets gedurende de avond. Booming Pianos onderscheidt zich door het interactieve karakter, de talentvolle vaste muzikantenbezetting, maar zeker ook door het gebruik van state-of-the-art licht en geluid, fraai decor en een fijne technische crew. Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus u vraagt, zij spelen!

Plein ingang HEMA (buiten)
Tijdens deze Black Friday Shopping Night kun je buiten op het plein (ingang HEMA) je fiets laten checken en wanneer nodig laten repareren door de ANWB-winkel in Middenwaard. De actie wordt gehouden van 18.00 tot 22.00 uur. De vrijwilligers controleren de verlichting en je krijgt zo nodig nieuwe verlichting of er worden nieuwe batterijen geplaatst.

Friethoffplein
Op het Friethoffplein staat een inpakservice waar twee dames je gekochte cadeaus inpakken voor Sinterklaas of Kerst, altijd handig!

DEKA plein
Dansoptredens van dansschool Gottamove!

Fashionplein (ter hoogte van de roltrappen)
DJ auto - Funky 500.Rondlopende steltenacts

Ook zijn er een aantal rondlopende acts, waaronder de steltenacts Zwarte Vogels, de steltenact Transformers en er rijdt een mobiele DJ rond.