HEERHUGOWAARD - Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Bob (47) en Arianneke uit Heerhugowaard. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij in hun straat. Hij mocht Bob verrassen met cheque van 333.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Thijs uit Laren won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Maar dat is nog niet alles. Zijn partner Arianneke kreeg de verrassing van haar leven toen bleek dat ook zij in de prijzen viel. Zij speelt met nog eens drie loten mee in de Postcode Loterij en wint 199.800 euro. Het verrassingsmoment, dat op gepaste afstand plaatsvond, was live bij SBS6 te zien.


Arianneke vertelt: "Gezondheid is natuurlijk het belangrijkste en dat is niet te koop. Maar we zouden wel dolgraag een boot willen kopen. Of bijvoorbeeld een appartement in Oostenrijk. Dat zijn van die dingen waar we altijd van hebben gedroomd."

Bob vult aan: "Dit is mega. Ik ben zo bijzonder blij. Ik ben de gelukkigste man op aarde!"

Ook buren uit Heerhugowaard winnen mee
Bob ontvangt 333.000 euro omdat Thijs uit Laren dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Bob uit Heerhugowaard was deze keer de gelukkige. Hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 1704 BE (Middenweg) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit drie inwoners, waaronder zijn partner Arianneke die verrast werd met 199.800 euro. De overige twee inwoners winnen ieder 66.600 euro.

Winston terug met huiskamer op wielen
Al jaren belt Winston bij winnaars aan om in hun eigen knusse woonkamer de koffer te overhandigen. Dit jaar gaat dat anders en rijdt Winston vóór met zijn eigen coronaproof "huiskamer" op wielen. Winston vertelt: "Al die jaren werd ik steeds heel hartelijk door de winnaars thuis ontvangen. Hoe leuk om nu zelf voor gastheer te spelen en de winnaars net zo warm te ontvangen als zij dat de afgelopen jaren bij mij deden."

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.