HEERHUGOWAARD - Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Jonkman is een dynamisch buro waar de klant centraal staat. Al vele jaren verzorgt het buro alle tekenwerkzaamheden, ontwerpen, aanvragen van vergunningen en begeleiding met betrekking tot de woning- en utiliteitsbouw. Tevens kunnen we u bijstaan in vergunningsvrije bouwwerken.

Wie nieuw- of verbouwplannen heeft  van bijvoorbeeld woningen en/of utiliteitsgebouwen etc. en u wilt hierin geadviseerd  worden, kan bij ons op kantoor of op locatie een afspraak maken om u uw plannen te bespreken. Naar aanleiding van het vrijblijvende gesprek kan een offerte worden opgesteld waarin alle werkzaamheden worden benoemd.

We kunnen het project begeleiden vanaf het ontwerp tot en met de oplevering, maar bijvoorbeeld ook alleen de aanvraag omgevingsvergunning kunnen we voor uw verzorgen. Onze intentie is de wensen van de opdrachtgever te verwezenlijken in het ontwerp, waarbij we o.a. rekening houden met de budgettering, landelijke en gemeentelijke regelgeving, bijvoorbeeld de wet algemeen bestuursrecht omgevingsvergunning (WABO), bestemmingsplannen, bouwbesluit etc.

Ook in deze economische moeilijke periode is het voor buro Jonkman belangrijk de prijs-kwaliteitverhouding scherp te houden. Het tekenwerk is standaard goed verzorgd. ,, Ons motto is dan ook ‘sterk in tekenwerk’ wij gaan voor kwaliteit. Tevens staan we de opdrachtgever ter zijde met onze expertise.

Wilt U meer weten? Kijk eens op onze website of kom eens langs aan de Middenweg 138 in Heerhugowaard voor een vrijblijvend gesprek.

Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Jonkman

Middenweg 138

1702 HD Heerhugowaard

Tel.: 072-5712886

www.erwinjonkman.nl.