HEERHUGOWAARD - In 2020 gaat de jury van NHN Business Awards voor het zevende jaar op rij op zoek naar de meest inspirerende ondernemers uit Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Cool kunst en cultuur, dé plek voor theater, muziekeducatie en evenementen in Heerhugowaard, is dit jaar genomineerd!

Meest inspirerende ondernemer
De jury van de NHN Business Awards steekt met deze bijzondere ondernemersprijs een hart onder de riem van organisaties die in deze onzekere periode proberen te overleven. Dit jaar wordt er dan ook speciaal gekeken naar hoe bedrijven inspelen op de gevolgen van de maatregelen rondom COVID-19.

“De nominatie van Cool kunst en cultuur is een lichtpuntje in deze onzekere en donkere tijden. Het is al enige tijd stil in onze theaterzaal, muziekstudio’s en vergader- en evenementenzalen, maar vanaf onze thuiswerkplekken proberen wij onze gasten en leerlingen te blijven inspireren en bewonderen. Deze nominatie maakt ons trots en geeft ons tegelijk extra motivatie om door te gaan met het bedenken en uitvoeren van bijzondere belevenissen voor Heerhugowaard en omstreken”, aldus Lineke Kortekaas (directeur). “Zodra we kunnen en mogen zullen we aangepaste activiteiten ontwikkelen.”

Criteria
Cool zal door de jury worden beoordeeld op zes criteria: groei en ontwikkeling, financiële gezondheid, medewerkersbeleid, duurzaamheid, regionale betrokkenheid en innovatie. Kortekaas: “In ons beleid – ook voor COVID-19 – richten wij ons dagelijks op de genoemde criteria. Tijdens de uitdagende periode waarin wij nu leven en werken is dit niet anders. Wij zien het als een compliment om dit aan de jury te laten zien.”

Uitreiking
De uitreiking van de NHN Business Awards vindt plaats op donderdag 26 november. In 2019 vielen o.a. SOEPP, Fit20 en C.A. de Groot in de prijzen.