HEERHUGOWAARD - Bibliotheek Kennemerwaard combineert creativiteit met techniek. Met behulp van textiel, naald, draad en ledlampjes kun je op vrijdag 14 december aan de slag. Je kunt je eigen monster of unicorn ontwerpen in de bibliotheek in Heerhugowaard. Tijdens deze Monsterworkshop kun je je eigen fantasie goed gebruiken. De lichtgevende ogen zorgen voor een speciaal effect.

Eigen fantasie
Tijdens de Monsterworkshop staat het maken van een monster niet vast. Iedere deelnemer kan zelf een dier, sprookjesfiguur of ander thema kiezen om creatief mee aan de slag te gaan. Met fantasie kun je alle kanten op! Door de ledlampjes te gebruiken als ogen, leren de deelnemers spelenderwijs werken met techniek.

Deelnemen

Meedoen? Deze Monsterworkshop is op vrijdagmiddag 14 december van 15.30 uur tot 17.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard, Parelhof 1A. De workshop is voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Deelname bedraagt € 5,-. Bibliotheekleden kunnen gebruik maken van hun ledenkorting van €1,50. Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).