HEERHUGOWAARD - In het derde weekend van juli is het weer feest op de ijsbaan in ’t Kruis! Van vrijdag 19 t/m zondag 21 juli vindt ’t Kruis Bruist plaats: een driedaags evenement met sportieve en gezellige activiteiten voor jong en oud(er). Met o.a. kinderspelen, beachhandbal, live muziek, een MTB-race en een family obstacle run. De headliners van het weekend zijn The Recipe, Crossband 75 en The Tour. Toegang tot het terrein en de feesttent is gratis.

Het evenement bestaat nog maar enkele jaren maar ’t Kruis Bruist is nu al een begrip in Heerhugowaard en omstreken! ’t Kruis Bruist is een mix tussen een kermis en een festival; live muziek, kermisattracties en lekker eten en drinken van lokale ondernemers, in combinatie met sociale en sportieve activiteiten. Zo organiseren we dit jaar weer een MTB-race die dwars door de weilanden gaat, een dynamisch beachhandbal toernooi, kinderspelen voor kinderen van 4 tot 12 jaar en een uitdagende obstacle run voor de hele familie. Ook het populaire kubb-spel gaat weer gespeeld worden en een spannend voetbaltoernooi mag ook niet ontbreken!

Muziek van o.a. Crossband 75 en The Recipe

Het publiek wordt op vrijdagmiddag opgewarmd door feest dj Rutger. ’s Avonds brengt coverband The Recipe de vetste hits uit de 90’s en 00’s in hoog tempo achter elkaar. Hun sets worden afgewisseld door een van de allerbeste allround dj’s: dj Jan Smit. Op zaterdagavond is het podium voor The Tour; een echte allround hitmachine, afgewisseld door onze huis-dj Jacco Silver. Na het uitverkochte optreden in De Brink vorig jaar, komen de mannen van The Crossband nog één keer samen in de succesvolle allereerste formatie. En wel op de zondagmiddag van ’t Kruis Bruist! Om het helemaal af te maken spelen de mannen ook nog een set in de huidige bezetting. Dj René Verkerk zorgt voor een knallend einde van de laatste dag van ’t Kruis Bruist 2024.

Meer informatie

’t Kruis Bruist wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Daardoor kan de toegang tot het terrein gratis blijven en kunnen we de bijdrage voor de activiteiten laag houden. Zet de datum alvast in je agenda voor een gezellige en sportieve start van je zomervakantie! Kijk voor meer informatie en de foto’s van vorig jaar op www.kruistbruist.nl. Over een paar weken zal de inschrijving voor de activiteiten van start gaan. Volg ’t Kruis Bruist op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.