HEERHUGOWAARD - Dit theaterseizoen geniet je bij geselecteerde voorstellingen van een heerlijk driegangendiner, verzorgd door de examenleerlingen van het Horizon College in Heerhugowaard! Tijdens ieder theaterdiner bedenken, bereiden en serveren de leerlingen een ander driegangenmenu om de theatergasten een unieke avond uit te beleven.

Culinaire samenwerking
Dit theaterseizoen is Cool een culinaire samenwerking aangegaan met het Horizon College in Heerhugowaard. Op geselecteerde voorstellingsavonden presenteren examenleerlingen een driegangenmenu, die zij zelf bedenken, bereiden en uitserveren. Begeleidt door docenten van het Horizon College doen zij op deze manier een examenopdracht vanuit hun opleiding Ondernemend Horeca.

“Zo kan Cool leerlingen uit de regio begeleiden naar hun eindexamen en kunnen theaterbezoekers genieten van een volledige avond uit!”, aldus Esther de Koning (Manager Events & Horeca).

Reserveren
Het theaterdiner kost €22,50 p.p. (excl. drankje) en is te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie. Eet je graag vegetarisch? Geef dit dan aan bij je reservering. Bij welke voorstellingen het theaterdiner aangeboden wordt, is te vinden op de website.