HEERHUGOWAARD - Groeien in uw aquarium voornamelijk de ergerlijke algen in plaats van de duur gekochte planten, gaan uw vissen eerder dood dan zou moeten en biedt het geheel allesbehalve de aanblik van een levend schilderij?

U zou het graag anders willen, maar weet niet hoe? Voordat u uit arren moede besluit om het aquarium toch maar weg te doen omdat u het strijden tegen de algen moe bent, moet u het onderstaande maar eens lezen:

Hugo Aqua organiseert een aquariumcursus voor bezitters van een zoetwater aquarium.

De eerste les wordt gehouden in buurthuis “De Ezel", en vindt plaats op dinsdag 17 oktober 2017.
De overige twee lessen vinden plaats op donderdag 2 november 2017 en donderdag 23 november 2017, en worden gehouden in wijkcentrum " De Horst" , van Eedenstraat 5 te Heerhugowaard.

Twee ervaren docenten van Hugo Aqua delen met u hun kennis over alle facetten van onze boeiende hobby, daarbij ondersteund door fotopresentaties.
Na afloop van de cursus bent u tot en met december 2018 lid van Hugo Aqua en de overkoepelende aquariumbond NBAT, en profiteert u van alle voordelen die dit lidmaatschap u biedt.

Hugo-Aqua is een vereniging met als doel uw mooie hobby zoveel mogelijk op een verantwoorde en diervriendelijke manier uit te voeren.

Dit doen wij door kennis met elkaar uit te wisselen op onze contactavonden, waar u ook van verschillende specialisten het nodige kunt leren.

Ook ontvangt u twee bladen, ons eigen digitale blad plus het bondsblad van de N.B.A.T.

Voor de cursisten ligt na de laatste les een uitgebreide brochure klaar waarin u alles kunt terugvinden wat in de cursus is behandeld.

Dit boeiende naslagwerk bevat vele extra tips en trucs om de aquariumhobby nog leuker en gemakkelijker te maken.


Aan deze cursus zijn echter wel kosten verbonden.

Voor inlichtingen over deze cursus en de daar aan verbonden kosten kunt u contact opnemen met de secretaris van Hugo Aqua: 072 5742751, E-mail secretaris@hugo-aqua.nl,

U kunt ook eens onze facebook pagina bezoeken: facebook.com/aquariumvereniging.hugoaqua