HEERHUGOWAARD - Functioneert de vijver niet naar behoren, overheersen de algen of gaan de vissen eerder dood dan u lief is?

De oplossing is dichtbij: Hugo Aqua is een uitstekend adres voor bezitters van een vijver. Natuurlijk kan de kennis over de vijver nooit groot genoeg zijn, daarom organiseert Hugo Aqua ieder jaar enkele vijveravonden, een vrijwillige vijverkeuring en een vijvercursus.

In navolging van de voorgaande jaren organiseert Hugo Aqua ook in 2019 een vijvercursus. De cursus wordt gehouden in wijkcentrum “De Horst”, van Eedenplein 5, 1702 GW Heerhugowaard, en wel op de volgende data: 26 maart, 2 april en 9 april.

Bij aanmelding bent u tot het einde van het jaar automatisch lid van Hugo Aqua. U bent dan van harte welkom op onze ledenavonden, die iedere derde dinsdag van de maand (behalve juli en augustus) plaatsvinden in Buurthuis "De Ezel" te Heerhugowaard, ook kunt u dan kosteloos en geheel vrijblijvend deelnemen aan de vijverkeuring en desgewenst de aquariumcursus en aquariumkeuring.

Ook ontvangt u dan vanaf april het maandelijks clubblad Hugo Aqua Nieuws een blad vol nuttige informatie over vijvers en aquaria, en natuurlijk bent u van harte welkom op onze twaalf contactavonden.

Interesse?
U kunt zich informatie inwinnen of u voor de cursus opgeven bij de secretaris van de vereniging via e-mail: secretaris@hugo-aqua.nl of telefonisch: 072 5742751. Hij zal u ook vertellen wat de kosten voor deze cursus bedragen.