HEERHUGOWAARD - Twee dagen feest voor en in Dancing-Partycentrum Marlene in Heerhugowaard tijdens de Kermis.

Op het Raadhuisplein / Middenweg staat weer een fantastische Kermis voor Jong & Oud van 10 t/m 15 juni. In overleg met Fietsvoordeelshop ( Marlene gekocht) en de gemeente gaat de Fam Molenaar 2 dagen open met Dancing-Partycentrum Marlene.

We spraken Ad Molenaar, ex eigenaar van Marlene. In oktober 2020 is het Cafe verkocht aan Fietsvoordeelshop. In overleg met Fietsvoordeelshop en de Gemeente mogen zij 2 dagen wat doen. Met de Kermis heeft Ad Molenaar weer 2 fantastische evenementen geregeld.

Het traditionele Kubben op de Middenweg op zondag 12 juni en dinsdag 14 juni sjoelen om Bier, Paling en Euro`s. Het Kubben is al jaren een traditie dat niet verloren mag gaan. Om 09.30 uur gaat de Kubben organisatie opbouwen met vele fantastische vrijwilligers. Het deelnemersveld wordt verwacht om 13.30 uur en het kubben is volledig uitverkocht. De start zal zijn om 14.00 uur.

Dinsdag 14 juni gaat Ad Molenaar nog 1 keer sjoelen organiseren. Ook dit evenement met de kermis mag eigenlijk niet verloren gaan. Na twee jaar Corona eindelijk weer het normale.

Het publiek is van harte welkom om de teams aan te moedigen, want het wordt mooi weer. De Kubben organisatie heeft er zin.