HEERHUGOWAARD - Donderdag 27 mei 2021 start de verkoop van Hugo's tuin in Heerhugowaard. Een nieuwbouwplan dat ontwikkeld wordt door Ter Steege Bouw Vastgoed. Hugo's tuin is zeker geen standaard woonwijk. Het wordt een unieke plek waar iedereen zich welkom voelt en waar je op elkaar kunt terugvallen als je dat wilt. De ontwikkelaar heeft op allerlei punten laten zien dat het ook anders kan.

"We kijken er al lang naar uit om te starten met dit voor Heerhugowaard belangrijke project en we zijn erg benieuwd naar de reacties van potentiële kopers!", aldus Jan-Willem Kloosterboer, coördinator verkoop bij Ter Steege Bouw Vastgoed.

Hugo's tuin wordt een groene wijk in Heerhugowaard met moestuin, pluktuin, veel water en groen. In het totaal komen er 136 huizen, waarvan er 108 in verschillende fasen worden verkocht. De overige 28 huizen worden zorgwoningen. Hoogbouw komt er niet in de wijk. Door de ruime opzet met water en veel groen en de landelijke architectuurstijl krijgt Hugo's tuin de sfeer van een buurtschap en daarmee past het plan bij het Waaranders-woonconcept.

Voor iedereen een huis
Belangstellenden kunnen kiezen uit acht woningtypen. Van bereikbare sociale koopwoningen tot ruim opgezette tweekappers aan het water, twee woningtypen met de mogelijkheid voor levensloopbestendige indeling. De prijzen lopen uiteen van circa € 250.000 tot € 550.000 v.o.n. waardoor er voor heel veel mensen een huis naar wens te vinden is.

Waaranders?

Het Waaranders-concept van Cittanova in samenwerking met Ter Steege Bouw Vastgoed. Het concept staat voor kleinschalige buurtschappen waarin diversiteit wordt gestimuleerd. Gezinnen, singles, koppels, mensen op leeftijd en mensen met een beperking of zorgbehoefte wonen op ongedwongen manier samen. Waaranders-wijken hebben gemeenschappelijke ruimten en bijbehorende faciliteiten die de bewoners vrijblijvend met elkaar en hun omgeving verbinden.

Over de start verkoop

De verkoop van Hugo's tuin start donderdag 27 mei. Vanaf dat moment staat alle verkoopinformatie, zoals tekeningen, plattegronden, prijzen en opties op de website.

Via de website, nieuwsbrieven en social media laat Hugo van zich horen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website. www.hugostuin.nl