Standaardkasten
De Kastenmaker is specialist in het ontwerpen, maken en monteren van kasten en meubels in alle soorten en maten. Voor particulieren en projecten. Om inspiratie op te kunnen doen, staan in de showroom aan de G. Rietveldweg 6 in Heerhugowaard tientallen kasten opgesteld. “Wij bieden voor elke opbergvraag een kast of meubel op maat,” vertelt eigenaar Marcel Delcour. “Het afgelopen jaar hebben we al heel veel klanten blij gemaakt met een perfect passend product.”

In de showroom staan vele modellen van kwaliteitsmerken. Mensen kunnen kiezen voor schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren of zweefdeuren. En natuurlijk is ook de indeling variabel. “Afhankelijk van de functie van de kast adviseren wij onze klanten over de inrichting,” legt Marcel uit. “Maar ook over geïntegreerde verlichting of het wegwerken van tv’s en muziekinstallaties. De mogelijkheden zijn legio. En dan hebben we het nog niet eens over de ongelooflijk ruime keuze in materialen, modellen, kleuren en greepjes.”

Maatkasten
Naast kant en klare kasten ben je bij De Kastenmaker aan het juiste adres voor een kast op maat. “Als mensen met de maten van de benodigde kast naar de showroom komen, ontwerpen wij de ideale kast,” legt Marcel uit. “Wij vertalen de ideeën door naar een functioneel ontwerp dat naadloos aansluit bij de wensen van de klant. Maar natuurlijk gaan we net zo makkelijk naar de klant toe om bij de mensen thuis te kijken hoe de situatie is en wat de mogelijkheden zijn. Wij meten de ruimte ook graag vrijblijvend in voordat men naar de showroom komt. Onze maatwerkproducten worden bovendien altijd door ons ingemeten. Ook wanneer de klant er voor kiest om het zelf te monteren. Het moet namelijk wel gewoon goed zijn. Daarom is ons bedrijf ook aangesloten bij het CBW. Onze klanten zijn zo gegarandeerd van een goede service, uitstekende productgarantie en een veilige aanbetaling.”

Binnen- en buitendeuren
De Kastenmaker levert ook meubelpanelen, keukenkastfronten en deuren met een uitstekende verhouding tussen prijs- en kwaliteit. “Ook op het gebied van beslag en binnen- en buitendeuren hebben wij een heel breed assortiment,” vertelt Marcel. “Alle deuren worden door eigen personeel vakkundig afgehangen. Zo zijn de mensen gegarandeerd van een mooi eindresultaat. Want of het nu gaat om een kast op maat, een nieuwe voordeur of enkel de vervanging van bestaand beslag: wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is.”

De Kastenmaker
G. Rietveldweg 6 - 1703 DD Heerhugowaard
Tel. 072-5744854
www.dekastenmaker.nl