HEERHUGOWAARD - Bibliotheek Kennemerwaard organiseert iedere maand een programma voor senioren met als titel: De Middagen. Deze middagen staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten. Op dinsdag 16 april geeft Ingeborg Roos, aan de hand van foto’s, een rondleiding door de steden Rome, Lissabon, Valencia, Praag en Dresden.

Reizen op de fiets
De afgelopen 5 jaar heeft Ingeborg Roos, medewerkster van Bibliotheek Kennemerwaard, al duizenden kilometers op haar eigen en gehuurde fietsen afgelegd in binnen en buitenland. Aan de hand van foto’s geeft ze een rondleiding door de steden Rome, Lissabon, Valencia, Praag en Dresden en laat zij zien hoe fantastisch het is om steden op de fiets te ontdekken. Ook geeft Ingeborg tips en aandachtspunten bij het plannen van een citytrip op de fiets.

Reserveren voor activiteiten
Wij verwelkomen u op dinsdag 16 april om 14.00 uur in Bibliotheek Heerhugowaard, Parelhof 1A. De toegang is € 5,-. Reserveren kan via de activiteitenagenda op de website van Bibliotheek Kennemerwaard (www.bibliotheekkennemerwaard.nl) of bij de Klantenservice in de bibliotheek. In de bibliotheek is alleen betaling per pin mogelijk.