HEERHUGOWAARD - Bibliotheek Kennemerwaard organiseert iedere maand een programma voor senioren met als titel: De Middagen. Deze middagen staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten. Op dinsdag 19 maart verzorgt notaris Daniëla Vrielink een voorlichtingsbijeenkomst over erfrecht en levenstestamenten.

Besparen op erfbelasting
Daniëla Vrielink is notaris en ze geeft deze middag voorlichting over de algemene aspecten van het wettelijk erfrecht waarbij de nadruk ligt op het besparen op erfbelasting. Tevens wordt uitgebreid aandacht besteed aan het opstellen van levenstestamenten. Door het opstellen van levenstestamenten kun je een persoon (of echtparen elkaar) volmacht geven om je zowel financieel als medisch te laten vertegenwoordigen.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op dinsdag 19 maart. De bijeenkomst start om 14.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard, Parelhof 1A in de ontvangstruimte op de 1ste etage. De toegang is € 5,-. Betalen is alleen met pin mogelijk. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek.